Vegglifjell Hytteservice

Våre tjenester

Vegglifjell hytteservice har som mål å bli en totalleverandør av servicetjenester til hyttefolket på Vegglifjell. Foreløpig har vi jobbet frem et utvalg tjenester vi ønsker å tilby, men vi tar gjerne imot forespørsler om andre store eller små tjenester/oppgaver også.

Oppføring av nybygg:

Vi tar på oss oppføring av hytter, bolighus, garasjer og anneks. Vi har et tett samarbeid med Numehytta AS, og har til nå levert primært for dem. Ta gjerne kontakt med oss eller Numehytta AS om du/dere skal bygge hytte, gjøre utbedringer på allerede eksisterende hytte, eller ønsker å se på muligheten for tilbygg/garasje/anneks.  

Hytteettersyn:

Under denne tjenesten tilbyr vi årlig ettersyn av din hytte, 1 gang per måned eller oftere. Ved utvendig ettersyn sjekkes dører, vinduer, snømengde, behov for vedlikeholdstiltak m.m. 

Dersom det er ønskelig, kan det også bestilles innvendig ettersyn. Da sjekker vi at alt er i orden med varme, vann, strøm etc. 2 ganger i året sjekkes også brannvarslere og  pulverapparat. 

Vi melder selvfølgelig i fra om hyttetak bør måkes, eller andre farer truer.

PS. De fleste forsikringsselskap gir reduksjon på forsikringen når du benytter deg av en slik tjeneste.

Vaktmestertjeneste:

I tillegg til å tilby ettersyn av hytta, tilbyr vi også vaktmestertjeneste. Dette innebærer mindre reparasjoner, skifte av lyspærer, henting av ved, måking foran inngangsparti m.m. Salting, grusing, vanning o.l. inngår også her.

Nøkkeloppbevaring m/ levering ved eventuell utleie:

Vi tar på oss oppbevaring av hyttenøkler. På denne måten kan du enkelt be om vår assistanse dersom du skulle være bekymret for noe ved din hytte. For de som leier ut hytta, stiller vi oss også disponible til å levere ut nøkler og eventuell informasjon til leietager.

Utvask av hytte:

Vi kan vaske over hytta etter ditt opphold. Denne typen vask inkluderer rengjøring av baderom og toaletter, tørking av speil, benker, bord, vinduskarmer o.l,, samt støvsuging og vask av alle gulv (der vi kommer til. Ingen større møbler blir flyttet på).

Dersom det er ønskelig med mer grundig vask, anbefaler vi at dere spesifiserer deres ønsker, og eventuelt ber om pristilbud.

Nedvask av hytte:

Vi tar på oss å vaske ned deres hytte, enten det er vårrengjøring , julevask eller vask for salg. En slik vask innebærer vask av tak, vegger, og gulv, grundig vask av kjøkken og baderoms-innredning (utvendig), tørking/støvsuging av møbler, lufting av tepper og vask av vinduer.

Er det ønskelig at vi skal vaske hvitevarer, lufte/vaske gardiner eller vaske i skuffer og skap , så løser vi selvfølgelig det også.

Klargjøring av hytte:

Vi kan gjøre klar hytta før ankomst. Vi måker foran døra, fyrer i ovnen, ordner med vann, starter kjøleskap m.m. Dersom det er ønskelig kan vi også handle inn, eller bestille og levere mat fra Veggli Vertshus.

Snømåking:

Vi måker tak, terrasser og veg frem til hytta. Vi tilbyr per i dag ikke brøyting, men kan være behjelpelige med å ordne dette via en av våre samarbeidspartnere.

Vedlikehold og mindre snekkeroppdrag:

Vi tar på oss oppdrag knyttet til vedlikehold av hytter og anneks. Vi kan også ta på oss mindre snekkeroppdrag, som snekring av veranda, oppussing, mindre tilbygg m.m. 

Vedlikehold av torvtak:

Tjenesten innebærer raking og fjerning av dødt gress,  samt gjødsling og kalking på våren. Klipp av gress og fjerning av dette på sensommeren/høsten.

Oppgradering av uteområde:

Vi tar på oss felling av trær og rydding av tomter. Vi legger også belegningsstein, bygger natursteinsmurer og legger skifer. Vi kan også være behjelpelige med planting og utforming av uteområde.  

Assistanse før og under arrangementer:

Vi kan være behjelpelige med å organisere deres arrangementer og selskaper. Vi tar på oss serveringsoppdrag, og kan være behjelpelige med å finne egnet lokasjon til deres selskaper eller aktiviteter.

Steinarbeid:

Vi tar også på oss oppdrag av skiferlegging og steinmurer, samt andre oppdrag med naturstein.

 

Legg igjen en kommentar